Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/database/mysql.php:6) in /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/database/mysql.php:6) in /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/database/mysql.php:6) in /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/index.php on line 179Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/database/mysql.php:6) in /home/mielihal/public_html/mieskunto.net/system/library/currency.php on line 45 Mieskunto : V-XL Instant potenssivalmiste - 2 tabl

V-XL Instant potenssivalmiste - 2 tabl

Tuotekoodi: VXLINSTANT2
Saatavuus:
Varastossa
Hinta: 21,90€ Veroton: 19,21€

V-XL Instant potenssivalmiste - 2 tabl

V-XL Instant on uusi kielen alle laitettava tehokas ja nopeavaikutteinen erektiopilleri. V-XL Instant on luonnollinen erittäin nopeasti potenssia lisäävä valmiste, jonka vaikutus alkaa jo alle 5 minuutissa ja kestää useita tunteja.
V-XL Instant potenssivalmiste on niin nopeavaikutteinen, koska tabletti laitetaan kielen alle, josta se liukenee nopeasti verenkiertoon ja alkaa vaikuttamaan välittömästi antaen sinulle kovan ja pitkäkestoisen erektion. V-XL Instant on siten tehokkaampi, kuin nieltävä potenssivalmiste.
Valmiste ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia.

V-XL instant erektiopillerin ainesosat:

  • L-arginine
  • Cortex Cinnamomi
  • Radix Ginseng
  • Angelica
  • Amylum
  • Pineapple Extract
  • Väriaine (E110)

 

Käyttöohje: 1 tabletti annetaan liueta kielen alla. Max. 1 tabletti / vuorokausi. Annostusta ei tule ylittää. Keskustele tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa, mikäli sinulla on krooninen sairaus tai jatkuva lääkitys. Käyttäjän pitää olla yli 18 vuotta täyttänyt! PIDÄ lasten ulottumattomissa. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Sisältö: 2 tablettia

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: